Testresultaat – HHP Local Applicator
close
close VRAAG MEER INFO
VRAAG MEER INFOchevron_right

GOED NIEUWS!

Ultrasone therapie kan u helpen!

Uit uw antwoorden blijkt dat u baat zult hebben bij ultrasoontherapie met de Local Applicator.
Ultrasoontherapie is een veilige en effectieve methode om artrose te behandelen. Het helpt de pijn en ontsteking in de gewrichten te verlichten en de mobiliteit te verbeteren. Eén van onze professionals zal binnenkort contact met u opnemen om de proefperiode van 30 dagen bij u thuis te bespreken.

Een geschenk ter waarde van €39,- vindt u u onderaan deze pagina.
Lees de pagina verder en verzeker u van uw cadeau!

Local Applicator 2.0 ULTRASONE THERAPIE BIJ U THUIS
WAARVOOR KAN U DE LOCAL APPLICATOR GEBRUIKEN?
Artrose, artritis en reuma in de handen, vingers en pols
Artrose, artritis en reuma in het schoudergewricht
Artrose, artritis en reuma in het ellebooggewricht
Artrose, artritis en reuma in de voeten en tenen
Artrose, artritis en reuma in de heup
Artrose, artritis en reuma in de knie
Artrose, artritis en reuma in de rug
Sportblessures, verrekkingen, kneuzingen

Dit zeggen klanten over de Local Applicator:

Dit is fantastisch! Frank M.
star star star star star

Ik gebruik het toestel voor de dagelijkse behandeling van artrose in mijn vingers. Na enkele behandelingen voelde ik al een verschil.

Ultrasoontherapie helpt mij bij acute rugpijn Boris B.
star star star star star

Na mijn werkdag als bouwvakker heb ik vaak last van rugpijn. De ochtend na het gebruik van de Local Applicator merk ik er amper nog iets van.

Ik kan opnieuw wandelen zonder pijn Lydia F.
star star star star star

Ik gebruik het toestel elke ochtend. Na een behandeling is het veel gemakkelijker om de dag te beginnen zonder stramme gewrichten.

Geen pijn meer na het sporten Bram B.
star star star star star

Ik gebruik de Local Applicator 2.0 wekelijks na zware trainingen of bij kleine spierscheuren. Ik voel dat mijn spieren sneller herstellen.

Overtuigd in de praktijk Dr. Petra W.
star star star star star

Als orthopeed ken ik veel therapieën. De Local Applicator heeft me echter verrast. Na wetenschappelijke tests raad ik het nu ook aan mijn patiënten aan.

Werkt volgens fysische principes Prof. Thomas L.
star star star star star

Als biomechanicus kan ik de fysische eigenschappen van ultrasoontherapie bevestigen. De Local Applicator werkt geweldig, ondanks de kleine spelfout in de gebruiksaanwijzing!

Uitstekend voor pijnvermindering Dr. Julia S.
star star star star star

In mijn wetenschappelijk onderzoek houd ik me intensief bezig met de cellulaire respons op externe prikkels, vooral in de context van ontsteking en pijnmodulatie. Op basis van mijn bevindingen lijkt de Local Applicator een pijnstillend en ontstekingsremmend effect te hebben door de activering van specifieke signaalwegen. Dit zou gemedieerd kunnen worden door stimulatie van cellulaire ionenkanalen en remming van pro-inflammatoire cytokines. Een veelbelovend hulpmiddel dat zeker verder onderzoek behoeft, maar nu al overtuigende resultaten oplevert.

Mijn vrouw overtuigde me Klaus F.
star star star star star

Toegegeven, ik heb de Local Applicator alleen gekocht omdat mijn vrouw erop stond. Wat kan ik zeggen? Ze had weer gelijk.

Ik ben onder de indruk Alexander F.
star star star star star

Technisch gezien is de Local Applicator een opmerkelijk apparaat. De geluidsgolven die hier worden gebruikt dringen diep door in het weefsel en maken zo een effectieve pijnbehandeling mogelijk door cellulaire en vasculaire processen te moduleren. Met name de mogelijkheid om lokale vaatverwijding te bevorderen zou kunnen bijdragen aan een snellere genezing. Ik ben onder de indruk van deze technologie en zie een groot potentieel voor verdere klinische toepassingen.

Na verloop van tijd werd het steeds beter Frans V.
star star star star star

In het begin voelde ik weinig. Maar beetje bij beetje verbeterde mijn pijn. Nu, na 5 maanden, kan ik weer golfen zonder pijn.

Wordt veel gebruikt in mijn praktijk Prof. Dr. Isabella G
star star star star star

Het werkingsmechanisme van de Local Applicator is blijkbaar gebaseerd op de diepe stimulatie van het weefsel door ultrasone geluidsgolven, wat leidt tot een verhoogde doorbloeding en dus tot een verbeterde zuurstoftoevoer. Dit is met name relevant voor het posttraumatische genezingsproces, waar ischemische toestanden vaak voorkomen. Ik heb de Applicator gebruikt bij patiënten met peesontstekingen en spierdystrofieën en heb een opmerkelijke vooruitgang in genezing en pijnvermindering geconstateerd.

Ik was eerst sceptisch... Hans D.
star star star star star

Mijn kleindochter kocht deze Local Applicator voor mij. Ze zei dat het modern was en goed voor mijn gewrichtspijn. Dus ik probeerde het uit. Eerst dacht ik dat ik iets verkeerd deed, omdat het eerst niet beter werd. Maar na een paar weken hielp het wel. Ik moet zeggen, het is een goed product. Ook al vergeet ik steeds de naam.

Als ik het eerder had geweten Maria D.
star star star star star

Jaren van pijn en dan dit: een klein apparaatje dat wonderen verricht. Ik had het nooit voor mogelijk gehouden!

Mijn patiënten zijn verbaasd Hugo S.
star star star star star

In mijn jarenlange loopbaan in de praktijk heb ik veel technologieën zien komen en gaan, maar de Local Applicator heeft mijn aandacht getrokken. Met name de combinatie van therapeutisch ultrageluid met precieze applicatie lijkt te leiden tot een verbeterde microcirculatie en daarmee tot versnelde weefselregeneratie. Daarnaast lijkt de Applicator een significante vermindering van ontstekingsmediatoren te veroorzaken. Het product kan dienen als hulpstof in de revalidatiefase van veel orthopedische aandoeningen.

Zeer gebruiksvriendelijk Ugo G.
star star star star star

Na 3 maanden regelmatig gebruik voel ik een aanzienlijke verbetering in mijn knieën.

Eenvoudig in gebruik Ibrahim K.
star star star star star

Ik heb de Local Applicator aangekocht, omdat mijn zoon zei dat het goed zou zijn voor mijn knie. Ik kon het 30 dagen testen, dus ik besliste het uit te proberen. Eerst dacht ik dat het niet goed zou zijn, maar na een paar weken doet mijn knie eerlijk gezegd niet zo'n pijn meer. Ik ben echt tevreden.

DANK U

We geven u graag iets terug voor uw aandacht. Samen met een proefperiode van 30 dagen geven we u een fles ultrasone gel en een booster cadeau ter waarde van €39.
Om uw geschenk te ontvangen, klikt u op de knop hieronder:


CADEAU RESERVEREN >>