De ervaring van Greet – HHP Local Applicator
close
close VRAAG MEER INFO
VRAAG MEER INFOchevron_right

De ervaring van Greet

greet durwael

GREET DURWAEL UIT ZONHOVEN

Sinds een hele tijd heb ik een chronische ontsteking aan mijn beide knieën in de aanhechting van de spieren, zowel aan de binnen- als buitenkant. Ik had veel moeite om gewoon rond te wandelen en had last van een uitstralende pijn naar de onderkant van mijn benen toe.

Aangezien ik op zoek was naar een langdurige oplossing, namen we contact op met Home Health Products om te weten of deze therapie mij kon helpen. We kregen meer informatie over ultrasone therapie en de Local Applicator. We kregen tevens de kans om het toestel 30 dagen uit te testen, zodat ik het effect op mijn klachten kon ervaren.

Ik merkte snel dat de uitstralende pijn in mijn benen sterk verminderde, waardoor ik terug in huis kon rondlopen. Dit ervaar ik echt als een vrijheid! Ik gebruik de Local Applicator nu één à twee keer per dag, vooral ‘s ochtends. Ultrasone therapie helpt mij dus echt voor de ontstekingspijn in mijn beide knieën. Ik ben zo tevreden dat ik het aan iedereen aanbeveel en dat ik mijn verhaal wou delen met andere lotgenoten om ze zo te kunnen helpen. 30 dagen thuis uittesten.